فروش عمده ادویه جات ، ترشیجات ، سبزی خشک و میوه خشک و حبوبات

فروش عمده ادویه جات ، ترشیجات ، سبزی خشک و میوه خشک و حبوبات

فروش عمده ادویه جات ، ترشیجات ، سبزی خشک و میوه خشک و حبوبات

فروش عمده ادویه جات ، ترشیجات ، سبزی خشک و میوه خشک و حبوبات

فروش عمده ادویه جات ، ترشیجات ، سبزی خشک و میوه خشک و حبوبات

بایگانی

قیمت ادویه گوجه و 7 ادویه

جمعه, ۱۲ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۳۲ ق.ظ

 

ادویه دودی


گیاه ادویه را می توان به راحتی در باغچه خانه خود یا به عنوان گیاه پوترب پرورش داد تا ریشه و برگ های تازه آن در صورت لزوم و در صورت نیاز برای استفاده در دسترس باشد. در فروشگاه های گیاهی و بازارهای محلی، شاخ ادویه تازه و خشک را می توان به راحتی پیدا کرد. در غیر این صورت، می توانید پودر ادویه بسته بندی شده را از تولید کنندگان معتبر انتخاب کنید (زیرا تقلب غیر معمول نیست). در صورت امکان، سعی کنید محصول ارگانیک مارک دار بخرید که به شما اطمینان دهد که پرتودهی نشده و عاری از بقایای آفت کش است. ریشه های تازه را می توان تا یک ماه یا بیشتر در یخچال نگهداری کرد. با این حال، پودر آن باید در یخچال در ظروف در بسته نگهداری شود. پودر ادویه از زمان های قدیم به عنوان یک رنگ خوراکی، نگهدارنده طبیعی مواد غذایی و پایه طعم دهنده استفاده می شده است. به طور سنتی به عنوان "زعفران هندی" شناخته می شود زیرا رنگ زرد نارنجی عمیق آن کاملاً شبیه به زعفران ارزشمند است. ریشه های تازه را در آب جاری سرد بشویید یا برای چند دقیقه آبکشی کنید تا باقیمانده شن، شن، خاک یا آفت کش ها از بین برود. پودر تازه را می توان در خانه با مراحل ساده زیر تهیه کرد: ابتدا ریشه را در آب می جوشانند، زیر آفتاب خشک می کنند و سپس آسیاب می کنند تا پودر خوش طعمی به رنگ زرد بدست آید. به منظور دست نخورده ماندن عطر و طعم، معمولاً در آخرین لحظه در دستور پخت غذا اضافه می شود زیرا پخت طولانی مدت منجر به تبخیر روغن های ضروری آن می شود. لازم است هنگام استفاده از ادویه مراقب باشید زیرا رنگدانه های آن می توانند به راحتی لباس ها و دیوارهای آشپزخانه را لکه دار کنند. برای جلوگیری از ماندگاری لکه، بلافاصله هر ناحیه را با آب و صابون بشویید. این یک نگهدارنده طبیعی مواد غذایی است. از خمیر برای ترشی کردن ماهی، مرغ و گوشت برای افزایش ماندگاری استفاده می شود. و به ویژه برای خنثی کردن بوی بد ماهی. در هند، ریشه های خشک شده در آفتاب با سایر ادویه ها، برگ کاری، فلفل و غیره مخلوط می شوند. و سپس به آرامی تفت داده و آسیاب کنید تا پودر کاری ماسالا تهیه شود. پودر ادویه به خوبی با هر نوع آماده سازی سبزیجات یا گوشتی تکمیل می شود و به خوبی با سایر پودرها و گیاهان تند مخلوط می شود و طعم و عطر کلی ظروف را تقویت می کند. چای ادویه یک نوشیدنی محبوب در جمعیت اوکیناوا و بسیاری از کشورهای آسیایی است. برگ های ادویه به طعم دار غذاهای شیرین (شیر برنج پایاسم) و گی (کره ذوب شده) در برخی از مناطق جنوب هند، تایلند و سایر مناطق جنوب آسیا اضافه می شود. ≺≺ بازگشت به گیاهان دارویی از تغذیه ادویه. برای فهرستی چشمگیر از انواع گیاهان دارویی با تصاویر کاملی از حقایق تغذیه ای و فواید سلامتی آنها از اینجا دیدن کنید.
ادویه دودی

 

 

ادویه سوسیس هندی


مطالعات نشان داده است که این ادویه دارای خواص ضد التهابی است که می تواند تورم را کاهش دهد. مقدار مناسبی دارچین را در دسترس داشته باشید و آن را در قهوه یا چای خود و در بالای غلات صبحانه خود بپاشید. خواص ضد التهابی سیر برای کاهش علائم آرتریت ثابت شده است. مقدار کمی می تواند راه طولانی را طی کند. از سیر تازه تقریباً در هر غذای خوش طعمی برای طعم بیشتر و فواید سلامتی استفاده کنید. اگر طعم آن برای شما زیاد است، یک سر سیر را تفت دهید تا طعم ملایم تری داشته باشد. کاین و سایر فلفل های تند تند از زمان های قدیم به دلیل فواید سلامتی مورد ستایش قرار گرفته اند. همه فلفل های چیلی حاوی ترکیبات طبیعی به نام کپسایسینوئید هستند. اینها خواص ضدالتهابی به میوه تند می دهند. فلفل چیلی به طور گسترده ای به عنوان یک ادویه ضد التهاب قوی در نظر گرفته می شود، بنابراین حتماً در غذای بعدی خود یک داشبورد قرار دهید. مدت هاست که از آن به عنوان یک کمک کننده گوارشی نیز استفاده می شود، بنابراین این یک مزیت اضافه است. اگر کاین برای میل شما خیلی داغ است، خوشحال خواهید شد که بدانید فلفل سیاه ملایم تر به دلیل خواص ضد التهابی آن نیز شناخته شده است. فلفل سیاه که به عنوان "پادشاه ادویه ها" شناخته می شود، به دلیل طعم و فواید ضد باکتری، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن مورد توجه قرار گرفته است. مطالعات نشان داده است که ترکیبات شیمیایی فلفل سیاه، به ویژه پیپرین، ممکن است در فرآیند التهابی حاد اولیه موثر باشد. میخک به عنوان خلط آور و برای درمان ناراحتی معده، حالت تهوع و التهاب دهان و گلو استفاده می شود. تحقیقات هنوز مختلط است، اما شواهد نشان می دهد که آنها ممکن است خواص ضد التهابی داشته باشند. پودر میخک در محصولات پخته شده و در برخی از غذاهای خوش طعم مانند سوپ ها و خورش های دلچسب به خوبی کار می کند. شما همچنین می توانید از میخک کامل برای القای طعم هر دو استفاده کنید. تغذیه در نوشیدنی های گرم مانند چای یا سیب.
ادویه سوسیس هندی
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۹/۱۲
آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی